Moretti akiniai

View as Grid List

Prekių 49-72609

Page
per puslapį
View as Grid List

Prekių 49-72609

Page
per puslapį

Moretti receptiniai akiniai ir saulės akiniai

Kokybiškas produktas už prieinamą kainą – ar tai įmanoma? Moretti receptinių akinių prekės ženklas įrodo, kad taip yra. Siūlome stebėtinai didelį akinių rėmelių katalogą, tiek moterims, tiek vyrams, bet visada už patrauklią kainą. Yra daug beprotiškų, bet ir daug prislopintų spalvų, kurias galima lengvai pritaikyti pagal savo skonį, dabartinius poreikius ir bet kokį stilių. Prekės ženklo Moretti įvairovė apima ir akinių dydžius bei formas. Čia rasite klasikinių, stačiakampių rėmelių ir šį sezoną itin madingų – didelių ir apvalių, puikiai pabrėžiančių grožį ir savitą charakterį. Todėl tiek paauglys, ieškantis kažko originalaus, tiek senjoras, vertinantis prislopintą akinių išvaizdą, gali įsimylėti Moretti prekės ženklą.

Akiniai klasikinių sprendimų mėgėjams ir to, kas nepaprasta, gerbėjams

Moretti prekės ženklo pagrindas yra tradiciniai juodos, rudos ir pilkos spalvos atspalvių rėmeliai su klasikinių formų lęšiais, daugiausia stačiakampiais. Tačiau gamintojas yra atviras naujovėms, ką liudija tai, kad jo pasiūla nuolat plečiasi, o visų pirma su beprotiškais ir neįprastais akiniais – netaisyklingų formų ir ryškių spalvų. Ryškiai rožinė su violetine, leopardo geltona, kraujo raudona – tai tik keli pavyzdžiai. Žinoma, pirmauja apvalūs akiniai – pastarųjų sezonų hitas. Kodėl verta juos pirkti mūsų parduotuvėje? Atsakymas paprastas – nes jie kainuoja nedaug ir yra labai kokybiški.

Čia prieinama kaina siejama su aukšta darbų kokybe

Plačiai paplitusi nuomonė, kad geri akiniai turi kainuoti daug. Ar tai tiesa? Tai priklauso nuo konkretaus prekės ženklo, jo politikos ir prioritetų. Tačiau Moretti prekės ženklas įrodo, kad už kiekvieną piniginę galite derinti aukštos kokybės darbą su prieinama kaina. Pažvelkite į vieną iš aukščiau išvardintų akinių – argi ne patraukli kaina?

O rėmai gaminami iš plastiko arba metalo – tai priklauso nuo konkretaus modelio. Metalas dažniausiai randamas „styguoti“ rėmeliai. Plastikas pirmiausia skirtas akiniams be nosies. Nepriklausomai nuo to, kurį iš jų pasirinksite, galite būti tikri – jie yra labai lengvi, beveik nepastebimi ant nosies, o tuo pačiu atsparūs bet kokiems mechaniniams pažeidimams.

Korekciniai akiniai – dar ne viskas. Susipažinkite su Moretti akiniais nuo saulės

Prekės ženklas Moretti žengia žingsnį toliau – jo pasiūloje yra akiniai nuo saulės, puikiai tinkantys visoms šiltoms dienoms, tiek moterims, tiek vyrams. Ir čia rasite prislopintų spalvų modelių (juodos, pilkos, bordo), bet ir visiškai beprotiškų (rožinės, intensyvios, jūros mėlynos ir violetinės, oranžinės). Originalumas vėlgi matomas rėmelių formose – tai ne tik metų metus žinomi stačiakampiai ir ovalai, bet ir sunkiai nusakomos formos. Tikrai nestandartiškai geometriškai.

Kam skirti Moretti akiniai?

  • jauniems ir brandiems žmonėms,
  • žmonėms, turintiems klasikinį ir neįprastą skonį,
  • žmonėms, kurių regėjimo defektas nestabilus – jis vis tiek gali pasikeisti,
  • žmonėms, kurie vertina aukštą darbo kokybę,
  • žmonėms, kurie neteikia per daug dėmesio prekės ženklo populiarumui,
  • žmonėms, kurie nenori išleisti pinigų akiniams, o vis tiek nori ilgai, patogiai ir be problemų džiaugtis įsigytais rėmeliais.

Žiūrėkite atskirus Moretti akinius:

  • Moretti vaikiški akiniai
  • Moretti receptiniai akiniai
  • Moretti akiniai nuo saulės